Україна, м. Запоріжжя

RU
UA

Корисні новини

Назад

Як зробити ремонт у квартирі самостійно?

Рішення зробити ремонт у квартирі своїми руками може виникнути у кількох випадках:

  1. Перший – «Я сам будівельник і зможу це все зробити, без допомоги сторонніх фірм»
  2. Другий – «У мене немає таких грошей, щоб платити будівельникам!»

Розберемося у всьому поетапно. Для початку виділимо основні види ремонту: Капітальний, Косметичний та Євроремонт:

  • Капітальний ремонт - це коли повністю змінюється зовнішній вигляд квартири, може бути перепланування, заміна сантехніки, підлогового, стінового, стельового покриття.
  • Косметичний ремонт - це ремонт квартири наближений до початкового вигляду, без серйозних змін. Це може бути переклеювання шпалер, заміна покриття, розеток, фарбування стель і стін.
  • Євроремонт - у 90-х здавалося чимось космічним, тому дозволити собі такий ремонт не кожен мав змогу. Сьогодні це лише якісь сміливі дизайнерські ідеї, що прийшли до нас з Європи.

А тепер розглянемо наші випадки.

Перший
- «Я будівельник» ми пропустимо, тому що тут Вам, звичайно, пощастило і далеко не всі мають умільців у сім'ї або знайомих, які безплатно зроблять усі ремонтні роботи.

Другий - «Економія коштів», адже це правда - за роботу крутих фахівців потрібно буде добре заплатити.

Тому починаємо складати самі проєкт нового житла. Промалюємо або запишемо до найдрібніших подробиць, як виглядатимуть у нас кімнати, щоб потім легше було прорахувати витрати на будівельні матеріали, предмети інтер'єру та текстилю. Обов'язково складаємо план дій: що за чим виконуватимемо. Підготовчі роботи, демонтажні роботи, алмазна різка бетону та отворів - все це зможе виконати компанія "demontag.zp.ua". Установка та заміна вікон, монтаж електропроводки та труб, штроблення стін та свердління підрозетників – все це можна зробити за допомогою болгарки, але буде дуже багато пилу. Але Ви можете для таких робіт викликати фахівців, наприклад, таких, як ми, які приїдуть із сучасною технікою та пиловловлювачами та акуратно виконають ці роботи всього за 30 хвилин.

Починати ремонт рекомендуємо зі стін та стель, поверхня вирівнюється, шпаклюється, ґрунтується та фарбується. Далі вирівнювання підлоги. Тут краще використовувати розчин, що самостійно вирівнюється - це буде набагато швидше, ніж робити стяжку підлог самостійно. Далі слідує укладання підлогового покриття - це може бути плитка, паркет або лінолеум. І, нарешті, встановлення сантехніки та міжкімнатних дверей.

Слідуючи цим правилам, Ви досягнете чудового результату, який Вас довго радуватиме і, при цьому, зможете добре заощадити.

0 0)
Зателефонувати
Проконсультуватися
>>>