Україна, м. Запоріжжя

RU
UA

Корисні новини

Назад

Як обрати гарних спеціалістів для ремонту квартири?

Отже, Ви спланували ремонт і вже представили, якою має бути «квартира Вашої мрії». Дуже швидко знайшли, як тоді здавалося, хороших і НЕДОРОГИХ майстрів, які швидко-швидко зробили ремонт, але наприкінці Ви розумієте, що витрати дуже зросли. У процесі виконання робіт з'явилися незатверджені витрати, шпалери приклеєні неякісно або плитка покладена нерівно, не працюють деякі розетки, у ванній пробиває електрику... Коротше кажучи, витрачені гроші та час.

Чому так вийшло?

Відповідь проста! Ремонт у квартирі Вам зробили «любителі». Щоб такого не відбувалося, потрібно на самому початку докласти трохи зусиль до пошуку кваліфікованих фахівців, послуги яких будуть трохи дорожчими, але наприкінці Ви отримаєте результат, на який очікували.

У наш час це досить просто зробити. Для початку Вам знадобиться доступ в інтернет і трохи вільного часу. Ви можете спитати у знайомих контакти бригади, яка нещодавно робила їм ремонт. Прийти у гості та подивитися на результат, а також запитати, як відбувався сам процес. Можна переглянути оголошення в газетах, якщо у Вас немає можливості шукати через інтернет, або запитати рекомендації продавців будівельних магазинів.

Поговоримо про такий ресурс як інтернет. Вам потрібно тільки написати пошуковий запит у браузері, наприклад, «будівельні бригади м. Запоріжжя» ; та читаємо результати пошуку. Починаємо обдзвонювати 5-6 оголошень. Звертаємо увагу на манеру спілкування, голос, якість консультації. Підготуйтеся заздалегідь: почитайте або дізнайтеся у знайомих, як правильно повинен проходити той чи інший процес, і потім задайте питання будівнику, щоб перевірити його компетентність. Але знову ж таки, покладатися тільки на це не варто. Слід звернути увагу на те, як швидко вони зможуть приступити до роботи, адже найчастіше, у хорошого майстра або у тямущого лікаря графік завантажений на тиждень вперед, а іноді й на місяць.

Другий момент – це ціна. Вона відіграє велику роль під час вибору підрядників. Наведемо приклад, у першого укладання плитки коштує 100 грн за кв. м, а у другого 350 грн і в чому каверза? А в тому, що у другого у вартість може бути вже включено вирівнювання стін, затирання, а у першого - ні, і Вам все одно доведеться йому доплатити, щоб отримати якісний результат. Ви можете попросити фото їхніх робіт, пошукати в інтернеті відгуки про їхню роботу. Також варто звертати увагу на інструменти, якщо вони є високоточними та сучасними, то це говорить про те, що бригада не пошкодувала коштів, щоб придбати хороший інструмент, який полегшує їм роботу і допомагає якісно виконувати поставлене завдання. Ще одна важлива порада: вибирайте стійкі компанії з гарною репутацією або спілки підприємців, у команді яких багато професіоналів: починаючи від дизайнерів, демонтажників і закінчуючи майстрами зі збирання корпусних меблів.

Дотримуйтесь цих простих правил і результат буде той, який і задумували: квартира мрії!

А від себе ми можемо порекомендувати майстрів, які виконують будівельні, ремонтні та оздоблювальні роботи всіх видів. Ці хлопці - професіонали своєї справи, тому ми часто з ними співпрацюємо і впевнено можемо їх рекомендувати.
 

  Ремонт та будівництво елітних будинків у Запоріжжі:

  Олексій (097) 220-21-32

  Олександр (067) 726-58-89


 
  Ремонти "під ключ" - Станіслав (095) 321-70-60

  Майстер ремонтно-оздоблювальних робіт - Костянтин (063) 941-45-21 

  Спеціаліст з виконання ремонтних робіт - Максим (067) 564-32-88

  Майстер з ремонту квартир та офісів - Денис (099) 076-51-13

  Спеціаліст - сантехнік - Сергій(067) 853-97-97

  Майстер будівельно - оздоблювальних робіт "під ключ" - Андрій (066) 801-73-91

  Вантажоперевезення - Георгій (066) 993-11-95  

   

0 0)
Зателефонувати
Проконсультуватися
>>>